Zijspanclub Het Derde Wiel

Het Bestuur, de Webmaster en de Redactie

Hallo, ik ben Gerard, kom uit het mooie Arcen in Limburg.
Het zijspan-rijden dat doe ik nu zo’n 20 jaar en heb al diverse zijspancombinaties uitgeprobeerd.
Inmiddels ruim 15 jaar lid van Het Derde Wiel waar wij (mijn vrouw Dorathé en onze zoon Juul) al veel leuke weekenden mee hebben gemaakt en er natuurlijk nog vele mee willen maken!
Op dit moment ben ik in het bezit van een Triumph Tiger 800 met een …..bak. Ik rijd het hele jaar door, de wintertreffens zijn wel echt bijzonder, maar zeker ook de vakanties die we meestal per motor doen en niet te vergeten het bekijks wat je toch altijd hebt als je met een zijspan ergens aankomt zetten. Onze zoon Juul gaat allang niet meer mee, maar het zijspanrijden heeft mijn hart gestolen en niets is leuker dan deze passie te delen in een club met zielsverwanten.
Nu mag ik als secretaris aan de slag voor “onze” club. Ik heb er zin in en hoop jullie allen veelvuldig te ontmoeten tijdens onze vele activiteiten.Mijn naam is Henk Verbeek. Geboren en getogen in het Brabantse Geldrop. Woon samen met mijn vrouw Gerry en dochter Petrie hond Micky en papagaai Maico. Run een éénmans motorzaakje in Geldrop en mijn hobby's zijn Zijspan/motorrijden en politiek. Ben al twintig jaar tevreden lid van Het Derde Wiel en mag namens de club op de centjes passen en ben actief binnen de nieuw opgezette regiocommissie Zuid Nederland van het derde wiel. De mooiste tijd om zijspan te rijden vind ik de herfst en de winter. Daarvoor heb een Kawasaki z1000st (bj 1980) met moturist zijspan tot mijn beschikking In het voorjaar en de zomer kom je me tegen op een Suzuki gsx1100f met aangepast boxer zijspan. Het leuke aan het derde wiel vind ik nog steeds de onderlinge solidariteit en diversiteit van haar leden en niet te vergeten de gezelligheid. Vind het belangrijk dat een bestuurslid op zijn/haar verantewootrdelijkheid aangesproken kan/moet worden dus heb je wat te melden laat het me dan weten al dan niet via de voorzitter van onze club. Groetjes Henk Verbeek penningmeester het derde wiel.

Nieuw op de site
Laatste wijzigingen.
Lees meer

Aanmelden op de site:
Als lid van HDW kun je jezelf aanmelden .........
Lees meer

Onze adverteerders:
Onze adverteerders

Site Map
Hier zie je hoe de site opgebouwd is ......
Lees meer

Copyright © 2019 Het Derde Wiel