Zijspanclub Het Derde Wiel

Het Bestuur, de Webmaster en de Redactie

de voor zitter erik boetselaers

Al 12 jaar genieten we met z’n vijven van de gezelligheid van Het Derde Wiel.
Van veel kampeerweekendjes met kampvuur, spelletjes, zon, regen, oeverloos ouwehoeren, BBQ’s, gesnurk en gedans hebben we inmiddels genoten.
Veel respect heb ik altijd gehad voor al die mensen die zich in de voorgaande jaren belangeloos hebben ingezet om dit alles mogelijk te maken. Nu is het tijd om iets terug te doen en samen met een aantal andere DerdeWielers in hart en nieren ervoor te zorgen dat er nog heel veel weekendjes komen waar we met z’n allen met heel veel plezier herinneringen maken.
Vanaf dit jaar mag ik deze prachtige vriendenclub op de zijspan voorzitten. Dat is spannend, want diegenen die mij kennen weten dat ik niet gauw op de voorgrond treedt, maar met jullie enthousiasme, hulp, steun en plezier ga ik deze periode met veel vertrouwen tegemoet.
Groet van de kersverse driewielende voorzitter

Hallo, ik ben Gerard, kom uit het mooie Arcen in Limburg.
Het zijspan-rijden dat doe ik nu zo’n 20 jaar en heb al diverse zijspancombinaties uitgeprobeerd.
Inmiddels ruim 15 jaar lid van Het Derde Wiel waar wij (mijn vrouw Dorathé en onze zoon Juul) al veel leuke weekenden mee hebben gemaakt en er natuurlijk nog vele mee willen maken!
Op dit moment ben ik in het bezit van een Triumph Tiger 800 met een …..bak. Ik rijd het hele jaar door, de wintertreffens zijn wel echt bijzonder, maar zeker ook de vakanties die we meestal per motor doen en niet te vergeten het bekijks wat je toch altijd hebt als je met een zijspan ergens aankomt zetten. Onze zoon Juul gaat allang niet meer mee, maar het zijspanrijden heeft mijn hart gestolen en niets is leuker dan deze passie te delen in een club met zielsverwanten.
Nu mag ik als secretaris aan de slag voor “onze” club. Ik heb er zin in en hoop jullie allen veelvuldig te ontmoeten tijdens onze vele activiteiten.piet glas bestuur piet glas
John Ermers penningmeester

Nieuw op de site
Laatste wijzigingen.
Lees meer

Aanmelden op de site:
Als lid van HDW kun je jezelf aanmelden .........
Lees meer

Onze adverteerders:
Onze adverteerders

Site Map
Hier zie je hoe de site opgebouwd is ......
Lees meer

Copyright © 2020 Het Derde Wiel